maanantai 7. tammikuuta 2013

Love: Hääpäivän kosmetiikkaa


Syyskuun hääpäiväksi tahdoin "ruusuisen" lookin meikin osalta. Tein meikin itse ja hankin loput meikit vasta hääviikolla. Vaikka vannon myös luomukosmetiikan nimeen, päätin sallia itselleni vähän luxusta erityisenä päivänä. Suunnitelmana oli tehdä tasainen ja kuulas meikkipohja ja korostaa luonnollisesti huulia sekä silmiä. 
Kynsilakkaa laitoin varpaankynsiin, kynsissä minulla oli ranskalainen manikyyri.
Chanelin Chance - parfyymi oli sopivan raikas mutta lämmin syyspäiväksi. Olin jo aiemmin tuoksutellut kyseistä tuoksua ja hääpäiväksi tuoksu sopi itselleni oikein mainiosti. 

Diorin huulipuna, suosikkipuna tällä hetkellä! Ei tunnu liian raskaalta huulilla ja peittää juuri sopivasti... 


Poskipuna // Chanel, Joues Contraste 72 Rose Initiale
Huulipuna // Christian Dior, Rouge Dior Nude 263
Huulikiito // Chanel, Lévres Scintillantes, Glossimer 164
Kynsilakka // Chanel, Le vernis 535 May
Parfyymi // Chanel, Chance Eau Tendre

7 kommenttia:

 1. tuo chanelin hajuvesi on niin yleellistä ja ihanan tuoksuista! :))

  http://marsqn.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, eikä se ole liian raskas verrattuna muihin Chanelin tuoksuihin. :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen miettinyt, että tekisinkö häämeikin kans itse, kun haluaisin pihistellä sillä osastolla. Osaan kumminkin meikata ihan hyvin, enkä halua mitään ihmeellisempää sotamaalausta, kuulaan ja kauniin keväisen meikin vain :) Hankitko itse kunnon pohjustustuotteet meikin alle vai käytätkö normaalistikin sellaisia? Minä kun en käytä, niin siitäkin tietty tulee niitä kustannuksia. Pysyikö mielestäsi itse tehty meikki siistinä koko hääpäivän? :)

  VastaaPoista
 4. Minulle valinta oli myös aika luonnollinen, sillä olen toiselta ammatiltani meikkitaiteilija-maskeeraaja. Eikä minulla ollut myöskään aikaa selvittää oman tyylistä meikkaajaa hääpäiväksi.
  Hankin Sensain meikinpohjustusvoiteen - (smoothing water make up base) sekä käytin ihan Joe Blascon meikkivoidetta. Se kyllä kesti hyvin. Minulla ei ole mikään täydellinen iho ja pelkäsin, että joudun lisäilemään meikkiä mutta ei..se kesti! :) Irtopuuterilla kiinnitin sitä hieman... Ihoni on pintakuiva, en laittanut paljoa puuteria! En käytä normaalisti pohjustuksia! Osta se minulta :D (?) Siinä on pumppupullo, joten on säilynyt "puhtaana" ilman bakteereja :D

  Joe Blascon meikkivoide ainenkin kestää hyvin! Pitää vaan valita huolella se sävy.. mulla osui nappiin, eikä mitään rajoja näkynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan käydä ostamassa sitten lähempänä häitä Blascoa jonkun osaavan myyjän johdossa. Tämänhetkinen meikkivoide mulla on Body Shopista, mutta se on varmasti liian vaalea häissä. Ja hei, voisin vaikka sotaakin sen sulta pois pyörimästä! :D Tuntuu niin pöljältä hankkia yhtä päivää varten kauheeta arsenaalia meikkejä, joita ei sitten arkena kumminkaan tule käyttäneeksi :) Nuo sinun meikkisävyt näyttää kyllä ihanan raikkailta muutenkin, tykkään saman sävyisistä huulipunista ja kynsilakoista - ne onkin jo sellaisia, mitä siis tulee käytettyä muutenkin.

   Poista
  2. Ymmärrän :D
   mrskandherlife.blogi@gmail.com --- laita minulle yhteystietosi :)

   Poista

Saa kommentoida, kiitos! :)