perjantai 25. tammikuuta 2013

Love: Morsiuskengät // Bridal shoes

Menbur 
Kenkä-asia oli häiden järjestämisen yksi suurimmista ongelmia tuottavista asioista... Ei meinannut löytyä sopivia ei sitten millään! Vaativasta maustani huolimatta - epätoivon vallassa muutin suunnitelmia kenkien väristä ja mallista aina vähänkään sopivan yksilön tullessa vastaan. Asiaa ei helpottanut se, että korkokenkien kokoni on 35 ja normaali-kengissä 36. 

Etsin kenkiä lähinnä nettikaupoista mutta loppuajasta piti jo jalkautua etsimään sopivaa paria... Nyt jaan muutamia vinkkejäni kanssanne, joista minulle oli apua! 

Hyviä nettikauppoja etsintään: 


Sovittelin useampia malleja, mm. näitä alla olevia! Suurin ongelma oli minulle siis se, että ne olivat auttamattomasti liian isoja.. Aluksi etsin muun värisiä kuin valkoisia, sillä mielestäni se värinä oli vanhanaikainen. Nudet tai jopa punaiset tai kultaiset olisivat voineet olla vaihtoehto mutta lopulta päädyin valkoisiin. En halunnut myöskään tuhlata tässä vaiheessa kenkiin aivan älyttömästi, sillä ne olisivat vain häitä varten.  ja olin jo tuplannut budjettini vihkisormuksen kanssa! Yritin kyllä muutakin selitellä itselleni - voit uskoa, sillä olen perso kengille! 

Osa oli sitten aika korkeita mutta piru vie niin kuumia ;) (Mm. eräät vadelmanpunaiset suede-korkokengät) En kuitenkaan halunnut ottaa riskiä siitä, että kompuroin kävellessä alttarille! Kuitenkin vaaleat kengät sopivat paremmin kokonaisuuteen.

Kokeilin myös Manolot.. Niin ihanat kuin ne olivatkin, halusin jotain hieman romanttisempaa. En kuitenkaan voi kehua niiden istuvuutta - mutta kai sitä naisen pitää kauneutensa eteen vähän kärsiä ;) .

Menburin valikoimaa... linkki

Löysin omani Menburin sivuilta... Tilasin sitten kahdet, kun en osannut päättää (ja varmuuden vuoksi)! Ja olikin sitten vihkimisen ajan toisilla ja juhlien loppuajan toisilla kengillä. Toiset olivat Talo - mallia ja toiset Fauno - mallia. 


Jälkeenpäin ajateltuna - mietin, oliko järkevää käyttää niin paljon aikaa ja vaivaa kenkien etsimiseen, joita ei edes paljon näy pitkän mekon alta. Toisaalta taas, kengät viimeistelivät asun ja sopiva korko nosti ryhtiäni. Yletin myös paremmin suukottelemaan uutta aviomiestäni! ;)

Nämä molemmat Menburin kengät ajattelin myydä 
- jos vain joku tarvitsee! 

Koot ovat pieniä, toivottavasti pienijalkaiset huomaavat myös tämän postauksen. 
Tilasin omani Brandoksen kautta. 


Nuo Talo-kengät (blingimmät) ovat olleet vain kerran jalassa ja nuo Faunot sitten loppujuhlien ajan, ihan lopuksi vaihdoin valkoiset nahkaiset ballerinat kakkosmekkoni kanssa jalkaan...

Menbur Talo korkokengät, koko 35, HINTAPYYNTÖ 90€ (ovh. 149€)
(kuva otettu tänään) 
EDIT: Menbur Fausto - korkokengät, koko 36, HINTAPYYNTÖ 35€ (ovh. 95€)
(kuva otettu tänään) 
Löytyy blogi-kirppikseltä

Raunoissa on pikkuisia "tahroja", en ymmärrä mistä ovat tulleet - sillä loppupäivä oli aivan kuivaa enkä edes tanssahdellut paljon! Mietin, jos kengät värjäisi (?) ...tahrat voisivat lähteä pois. Voin laittaa sähköpostin kautta tarkempia kuvia ja tietoja, jonkun niin toivoessa. 


Sellaista tänään...! 

2 kommenttia:

  1. Wau mitä kenkiä,ihania! Rakastan korkokenkiä,mutta minun kokoni on 34,joten voin kertoa etten kovin montaa paria omista. :) Nappaisin itselleni heti noi ihanat Menbur Talo korkokengät, koko 35,mutta tiedän niiden olevan isot minulle.

    VastaaPoista
  2. 34 !! - oh dear, mistä ylipäänsä löydät sopivia kenkiä..? Voi harmi..:/

    VastaaPoista

Saa kommentoida, kiitos! :)