keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Health: Eilen, tänään, huomennaEilen oli raksapäivä! Minun hommiksi on valikoitunut asioiden järjesteleminen ja siivous. Eilen siivosin ensin ruokailutilan ja kannoin kaikki laasti-asiat sinne takkahuoneesta. Sitten takkahuoneen kimppuun ja sieltä siirsin kaapan kodinhoitohuoneeseen, jota ennen suojasin kodinhoitohuoneen asianmukaisesti. Lopuksi vielä työhuoneen seinänvierukset tyhjäksi, jotta työmies pääsee nauhoittamaan seiniä. 

Oli illalla ihan poikki :D


Tänä aamuna osteopaatille klo 09 - huh, kuinka jumissa olinkaan! Nyt on pönttö ihan sekaisin kun virheasennot on olleet niin pitkään. Sitten lounaalle kotiin ja lounaan kiikuttaminen miehelle raksalle. Sähkömies tulee perjantaina ja appiukko lauantaista maanantaihin kylään / hommiin... Siistiä olla aina tässä 38m2 yksiössä yötä :D Kohta vielä iltakylään ystävän luo ja sitten ajoissa unille! 


Huomenna taas aikaisin ylös ja klo 10 lääkäriin! Nyt kaikki sormet ristiin, että liikuntakielto loppuu ja saan taas lisää vinkkiä ja neuvoja siihen, kuinka oloaan voisi parantaa. DHEA-korvaushoito on auttanut suuresti - tai ainenkin sen jälkeen vointi on ollut kokonaisuudessaan parempi. Avoimin mielin... 


Kivaa keskiviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos! :)