perjantai 1. helmikuuta 2013

Home: Vaatekaappi // Simple is better

Kuva: Svedbergs
Mistähän sitä löytäisi taas sen etsimänsä. Hyvin, hyvin usein minulle käy niin että etsin jotakin millaista ei todennäköisesti ole olemassakaan. Usein se pitää vähintään suunnitella tai jopa tehdä itse.. voi olla, että niin käy nytkin! Nimittäin tällä kertaa kyseessä on vaatekaappi!
Mistä löytäisi 250 cm pitkän vaatekaapin yksinkertaisilla valkoisilla liukuovilla... eli mahdollisimman eleettömän. Yksi pieni 'mutta' on myös se, ettei se saisi olla kovinkaan syvä, sillä 35 - 40 cm riittäisi täysin. Rosteri-listoista ei olla myöskään kovinkaan innoissamme.

Kaappiin tulisi sitten (ulosvedettävä) vaatetanko, kuten esimerkki-kuvissa. Esimerkki-kuvat ovat Char & The City - blogista lainattuja, hän taitaa vaatekaapin järjestyksen :) 

char & the city
char & the city

Ikean PAX-vaatekaappeja katselin mutta sopivaa ei tunnu löytyvän. Mietin onko 200 cm liian vähän kaappitilaa käyttövaatteille? Siis molemmille meille... Vaikka walk.in closet on ihan vieressä - olisi kiva saada useimmiten käytetyt vaatteet makuuhuoneen pukeutumistilaan. 

Kuva: Ikea

Ideoita otetaan avosylin vastaan, en malta odottaa että saan vaatteet taas järjestykseen. 1,5 vuotta on nyt tullut pyöriteltyä vaatteita asunnosta toiseen ja tällä hetkellä molempien vaatteet on sullottu yhteen ainoaan vaatekaappiin. Tässä (väliaikais-) asunnossa on todella vähän vaatesäilytystilaa. 

Kivaa perjantaita!! 

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Käypäs tutustumassa Tank Indoorin valikoimiin. Tankilta saat liukuovia mittatilaustyönä haluamissasi mitoissa. Ja jos ei heiltä löydy mieleisiä komeroita, kuka estää yhdistämästä jonkina toisen valmistajan tuotteisiin. Esim Ikean Paxista taitaa löytyä 75 cm ja 50 cm leveitä kaappirunkoja, joista yhdistelemällä saisi 250 cm mittaisen kaapiston 75+50 + 75+50 rungot.
  Meille tehtiin 300 cm leveä eteisen kaapisto, jossa 150/150 cm liukuovien takaa löytyvät juurikin Ikean kaappiarungot (75+75 cm ja 3x50 cm)

  Sisustamisen iloa toivottelee,
  - Ritutiina

  VastaaPoista

Saa kommentoida, kiitos! :)