torstai 17. tammikuuta 2013

Life: Normal day

kuva : weheartit
Ihan otsikon varsinaisessa merkityksessä - tämä oli tavallinen päivä! Ja se - mikä siitä tekee erinomaisen on se, että minulle muiden ihmisien normaali päivä on todellakin oikein oikein hyvä päivä! Jipii! 

Ihanaa olla normaali! Pitkästä aikaa.. ihan sama vaikka huomenna en pääsisi sängystä ylös (mitä en todellakaan toivo) mutta on tärkeää, että näitäkin päiviä on olemassa vielä... so there is hope! :) 


Tänään jumppailin kotona pienesti 30 minuuttia. Tuli hiki - sykkeet käväisivät hieman yläkantissa ajoittain (jos sen nyt hienosti muotoilee) mutta pidin taukoja sopivin välein. 


etu-heilautuksia 8kg kuulalla / maastavetoja lämmittelyksi
kyykkyjä omalla painolla hieman eri variaatioilla
ojentaja-punnerruksia 
lantion nostoja käsipainojen (yht.10kg) kanssa
vatsoja
hauiksia eri variaatioilla
kylkitaivutus kuulan kanssa / kulmasoutua / sjmv


Mun soittolistaa... 

En laita mitään toistomääriä tähän - tuskin kukaan on niistä muutenkaan kiinnostunut mutta tein aina yhden biisin verran melkein "biitin" mukaan liikkeitä (vanhana jumppaohjaajana se on vanha tapa). 

Pohdiskelin itsekseni omaa naiseuttani (hikisenä treenin jälkeen) ja soitin extempore geelilakkaus-aikaa ja sain heti sellaisen joten kipaisin iltapäivällä laittamassa kynnet hieman parempaan kuosiin! Ihana piristys! Huomenna kampaajalle.. jos vaikka jotain uudistusta keksisi taas! 

Uuh..mun mummo-kädet :/

Tämä oli taas yksi monista seka-postauksistani...sorry sisustus-ihmiset :D Tää on tätä seka-blogin arkea! 

Hyvää yötä! 

4 kommenttia:

 1. Kivaa sekapostausta silti. :) Ihanat kynnet, pitäisköhän munkin käydä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva! ;) Ne on niin kätsät - kestää noin 3-4viikkoa mutta varasin jo 3viikon päähän uuden ajan. Kynsinauhat kestää hyvänä ja on jotenkin huolitellumpi olo. Mun kädet on aina muutenkin ihan korput niin on edes kynnet kunnossa :) Mä oon ihan ihastunut geelilakkauksiin!

   Poista
 2. Hymyilin tätä lukiessani, että tekstistäsi todellakin huokui se, miten hyvä päivä tämä oli sinulle. Toivon niitä paljon lisää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi :) Mukavaa kuulla! Se oli juuri fiilis!! Mäkin toivon :) kiitos <3

   Poista

Saa kommentoida, kiitos! :)