perjantai 11. tammikuuta 2013

Viinivinkki: Bonnaire ChampagneIhastuin tähän ranskalaiseen shampanjaan Bulevard Socialissa ja sitä oli saatava myös kotiin. Kotona en ole tietenkään vielä raaskinut avata mutta olen fiilistellyt senkin edestä... Tätä Bonnairen Gran Cru Vintage 2005, blanc de blancs - shampanjaa nautiskelin lammas-pita kebabin kanssa ja maut sopivat hyvin yhteen. Kuplat eivät olleet liian hallitsevia ja maku pysyi kokoajan raikkaana. Tämä shampanja on mielestäni aika kevyt ja tasapainotti kivasti lampaan mausteisuutta.  Toisella kerralla Bulevard Socialissa minulle riitti/kelpasti mainiosti läpi maistelumenun tämä kyseinen kuohuva...


Enhän toki ole viinien asiantuntija mutta voin antaa puhtaasti oman mielipiteeni. Pidän kaikista kuivista kuplivista, erot huomaa mitä enemmän maistelee erihintaisia. Parasta on non-dosage eli ei lisättyä sokeria - useimmat shampanjat on tehty tällä menetelmällä. Olen aiemmin hieman karsastanut Chardonnay-rypäleen viinejä niiden tanniinisuuden vuoksi mutta kai se laatu tässäkin tapauksessa muuttaa asiaa. Tämä yksilö oli raikas ja suunmukainen :) Olen shampanjan ystävä, se tuo arkeenkin sopivasti luksusta! ;) Kaikessa alkoholin käytössäni - laatu korvaa määrän. 

Suosittelen kokeilemaan tätä Bonnairen shampanjaa, jossa mielestäni myös hinta-laatusuhde on hyvä!  Ei siis mikään kallis ostos (n. 35€)! Saatavuudessa saattaa jossain olla ongelmia, itse sain sitten tilaamalla..otin samantien 2 kappaletta! Täältä speksit! 


Kuplivaa perjantaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos! :)