keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Life: Harmaata // Grey


Tänään on kyllä väsyttänyt aivan käsittämättömän paljon! En tiedä johtuuko se tästä pienestä harmaudesta vai siitä, että eilen siivoilin innokkaasti raksalla sykkeistä huolimatta. Kyllähän se rasittaa jos jatkuvasti sykkeet on 90-100, ihan kuin kevyellä hölkällä olisi jatkuvasti :D. Tallensin kameralle mielestäni äärettömän kauniin maiseman, sieltä löytyi paljon harmaan sävyjä! Kaunista.Nukuinkin tänään 2 tuntia päivällä ja edelleen väsyttää..kohtahan sitä voi jo nukkumaankin käydä! Ihanaa! Huomenna kampaajalle, siellä tarkoitus taas "luonnollistaa" (onko tuo sana?) - lookkia! Tarkoituksena vähentää värjäämistä tulevaisuudessa ja päästä lähemmäksi omaa luonnollista väriä! Se tarkoittaa vaaleampaa sävyä - katsotaan osaako sitä olla! ;) 

Toivon mukaan huominen sujuisi vähän virkeämpänä. Jos sinne kampaajalle onnistun raahautumaan niin hyvä. Ylihuomenna sitten lääkärille - jes! 

Ei kyllä näillä oloilla tarvitse mitään ylimääräistä tekemistä keksiä. Päivittäisissä askareissakin on aivan riittämiin! Jossain välissä jo pääsin siihen virkeämpään olotilaan mutta nyt olen taas vaipunut tänne horrokseen... Toivottavasti omat ystävät ymmärtävät edes vähän, ettei voimia riitä normaaliin sosialisoimiseen. Jos jotakin minun normi-arjesta poikkeavaa tapahtuu, sen kyllä nahoissansa tuntee! 

Noniin, koti loppuviikkoa! 

Mukavaa keskiviikkoa! 

2 kommenttia:

  1. On tosiaankin upea maisema! Jotenkin tosi taianomainen tunnelma..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä!! Oli sumuista ja harmaata mutta veden pinta teki maisemasta vielä kauniimman..

      Poista

Saa kommentoida, kiitos! :)