maanantai 10. joulukuuta 2012

Heath: Puoliteholla


Täällä sitä taas ollaan, kipeänä! Eilen olin paikassa, jossa asuu koira ja toinen koira (minua vähemmän allergisoiva) oli paikalla. Olin valmistautunut ja ottanut allergia-lääkkeen ja astmalääkkeen etukäteen. Kahden tunnin jälkeen alkoi tuntua siltä, että voisi kyläily olla tässä! Illemmalla tulikin kipeä olo ja minulle nousi hieman lämpöä sekä keuhkoihin koski. 
Yleiskunnosta kertoo se, kun käy puhdistamassa lumet auton päältä ja kävelee 2 km kauppaan ja takaisin - on illalla aiiivan puhki! 

On nyt näköjään niin, että kaikki pienikin stressi laukaisee elimistössä hälytystilan. Mikään ruoka ei myöskään maistu... Täytyy yrittää kuitenkin juoda paljon ja ottaa ylimääräistä C-vitamiinia! 

Harmin paikka... Henkisesti saa tehdä aika kovastikin töitä, jotta pysyy järjissänsä sillä pelkkään liikunnan aloittamiseen menee vielä pitkä aika! En enää muista aikaa jolloin olisin ollut "terve". Odotellaan MDD:n vastauksia ja tällä viikolla täytyy käydä normi kilpirauhas-labroissa. Ensi maanantaina alkaisi työt..hohhoijjaa!!! 

Liikkukaa te muut sitten minunkin puolestani! 

5 kommenttia:

 1. Parempaa vointia sinulle! Jos postaustoiveita saa esittää, niin paleojouluruokiin kelpaisi vinkit. Vammamasu siinä kunnossa, että pakko mennä tiukalla linjalla tää joulu. Kinkusta olen jo saanut tarpeekseni yhden valmispakkauksen myötä, joten ajattelin uunilohta ja itse tehtyjä (no tietty :) ) jauhelihapullia. Tarvii kahlailla noita paleosivustoja läpi. Jotenkin vaan itsellä nyt ei ihan luovuus kuki tämän ruokailun suhteen ja helposti menee liian yksipuoliseksi. Toisaalta ei jaksais mitään monimutkaistakaan vääntää.

  -Auroora

  VastaaPoista
 2. Kiitos postaus-toiveestasi! Yritän ehtiä kehittelemään jotakin. Omat kokkailut joulun suhteen jäävät super-vähäisiksi töiden sekä joulun ajan kiireiden vuoksi. Syödään molempien vanhempien luona, heillä jo kolmatta joulua paleo-meininki! ;)
  Tässä ensihätään yksi linkki, tosin jenkki-joulu ja suomalais-tyyppinen paleo-joulu ovat kaksi aika eri asiaa...

  http://www.paleoplan.com/2011/12-20/paleo-christmas-recipes/
  http://everydaypaleo.com/2011/12/17/my-holiday-ramblings-and-our-christmas-menu/

  VastaaPoista
 3. Kiitos linkeistä! Heti osui silmiin, että tarvii kokeilla tuota mustikkakastiketta. Mulla on pakkanen täynnä pensasmustikoita. :)
  -Auroora

  VastaaPoista
 4. Hei! Blogissamme on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida, kiitos! :)