tiistai 23. heinäkuuta 2013

Home: Kylpyhuoneen katto


Olen aloittanut käsittelemään parafiiniöljyllä haapa-paneeleita, jotka saapuivat parisen viikkoa sitten raksalle. Päätimme käsitellä paneelit ennen kattoon kiinnittämistä. Kylpyhuoneeseen valitsimme kakkoslaadun lämpökäsiteltyä haapaa, sillä halusimme enemmän värivaihteluita. Kylpyhuoneessa on myös tuollainen pienempi jako ja paneeli näyttää kapeammalta. 
(en tiedä miksi sitä oikeasti kutsutaan :D)


Valmista pintaa... Valaisimet ja muut systeemit vielä puuttuu mutta hyvältä näyttää. Lämmin puu tuo kaivattua fiilistä matalahkoon kylpyhuoneeseen. Viikon päästä tulee saunan lasiseinä+ovi, joten ennen sitä on oltava paneelia katossa! 


Kodinhoitohuoneen kattoon tulee sitten sitä hieman leveämpää paneelia. Pohdittiin pitkään millä matskuilla tehdään alakerran katot sillä kylpyhuone, kodinhoitohuone ja takkahuone haluttiin järkevän näköisiksi. Gyprocin kanssa pelleily sai jäädä ja vanerikattokin muuttui lämpökäsitellyksi haavaksi kun alettiin miettiä työvaiheita. Kodinhoitohuoneessa täytyy vielä mietti ilmastointi-putket valmiiksi ja eristää vesiputkia, sitten naputellaan paneeli paikalleen. Koolaukset onkin jo valmiina. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos! :)