sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Lopputulema // Olohuone

Täytyy kyllä sanoa, että vaikka erittäin tervetullut lumi toi paljon pituutta ja valoa päivään - ei se ihan näihin kuviin saakka välittynyt. Päätin nyt kuitenkin tehdä postauksen, sillä silmällä jos sitä vaikka joku siellä ruudun toisella puolen odottelee. ;) 

Tässä siis palasia olohuoneestamme...
Parketti: Timberwise Tammi Vintage - Levi

Huomasin kuvia koneelle ladatessani tehneeni bloggaajan kardinaalimunauksen; en ollut juurikaan "stailannut" paikkoja, joten näette olohuoneen ihan sellaisenaan. Seinät loistavat tyhjyyttään ja muutkin sisustusjutut tulevat vasta sitten kun siltä tuntuu. Pakollisia viihdykkeitä on jo hankittu, kuten lukuvalaisin ja torkkupeitto. Mies on askarrellut meille myös sohvapöydän!

Erityisen tyytyväisiä ollaan lattiaan ja kattoon, ne valinnat ja materiaalit onnistuivat hyvin. Kestävät aikaa ja kulutusta - vaikka katto ei sinällään "kulu", katse hakeutuu ruudukkoon melko usein olen huomannut! Parketti sen sijaan taittaa vähän keltaiseen kuvissa mutta on hieman harmahtava luonnonvalossa.Sellainen oli tämä huone lyhykäisyydessään. 

4 kommenttia:

 1. Teillä näyttää ihanalle <3

  VastaaPoista
 2. Moi

  Kivalta näyttää, varsinkin nuo kiskolamput! Oisko niistä saatavilla jotain tarkempia speksejä ja hankintapaikkaa/hintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiskolamppujen etsiminen kesti tovin, sillä mitkään eivät miellyttäneet silmää. Kunnes vastaan tuli Tecluxin Modular Stove - valaisimet tyyriiseen hintaa..jatkoimme etsintää, nuo ovat Airamin Hyperion - spotit. Tilattiin paikallisesta valaisinliikkeestä, noin kahdeksankymppiä per spotti - käyvät kolmivaihekiskoon.

   Poista

Saa kommentoida, kiitos! :)