lauantai 10. elokuuta 2013

Health: Good wibes...

makuuhuoneen auringonsäteet...
YES! Tällä viikolla olen ollut melkein kuin normaalit ihmiset! Tälle viikolle työpäiviä kertyy 3 kappaletta ja huomenna niistä viimeinen. Torstain työpäivän jälkeen olin vielä voimissani, se on harvinainen tunne sillä yleensä työpäivän jälkeinen olo vastaa maratonin jälkeistä tunnelmaa 48 tunnin univelalla. 

Ajattelin vaihteen vuoksi jakaa jotakin positiivista tänne terveydentilan suhteen, kerrankin kun on hyvä hetki! En tiedä miksi olo on jaksavampi mutta nautitaan nyt tästä kun sitä kerran riittää! "Energinen" ja "terve" fiilis ei voisi sattua enää parempaan saumaan, sillä muuttoon on enää 20 päivää ja opiskelujakin pitäisi tehdä reippaasti ensi viikolla. 

Tänään soitin miehelle työpäivän jälkeen ja hihkuin sitä, kuinka en ole ihan poikki ja kuinka jaksaisin vielä tehdä kaikkea! Tämä siis hyvin epänormaalia minulle viime vuosina... Miehen vastaus oli: "No kiva, mutta ota nyt iisisti - sä aina innostut sitten liikaa!" :D Totta! Mutta kun on niin mukavaa välillä olla normaali! 

Siskon koira...yhtä leppoisissa tunnelmissa

Tulin töistä kotiin ja aloitin toimisto-hommat...yht'äkkiä alkoi silmä painaa ja päätin käydä pienille unille. Niin. Nukuinkin sitten 2,5 tuntia heräten puoli yhdeksältä :D Oho! 


Olin kai sitten vähän väsynytkin mutta mitäs me pienistä kun ei ne pienetkään meistä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos! :)