torstai 27. kesäkuuta 2013

Home: Keittiö // sneak peak


Eilen 10h raksalla...
Keittiö valmistuu...

Tänään jatketaan! 

7 kommenttia:

 1. Hei vaan! Olen miettinyt samanlaista mustaa vaakaviilupintaista keittiötä meidänkin tulevaan kotiimme. Olet jo varmaan kertonutkin mistä keittiönne tulee? Ja jaksamisia remontin loppuun saattamiseen, jostain syystä pystyn myötäelämään mukanasi..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiömme on Kvik - liikkeestä! Pohdimme mustan ja valkean välillä mutta valinta osui mustaan juuri "viilujen" ansiosta, se toi pintaan sitä kaivattua lämpöä! :)

   Kiitos, yritetään jaksaa!! :)

   Poista
 2. Ihailin juuri Majan mustaa keittiötä asuntomessukuvista. Tässä näyttää olevan sama fiilis, hieno siitä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä Majassa on näköjään samaa tunnelmaa!

   Poista
 3. Kommentoin vielä tällaista vanhempaa postausta - olisi hienoa, jos ehtisit silti vastata!

  Ihastelen tuota teidän keittiön rapattua seinää. Se on tosi upea! Olemme myös miettimässä rappausta keittiöön (ja mahdolliseesti myös kodinhoitohuoneeseen), ja minua kiinnostaisikin kysyä, miten rapattu seinä on teillä toiminut käytössä. Eli onko vaikea putsata, jos sinne roiskuu ruokaa tms. tahroja?

  Utelen siksi, että meillä on nykyisessä kodissamme erittäin karheat rapatut seinät, eikä niistä kyllä saa mitään likaa irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mietimme tätä seikkaa kun pohdimme välitilan kohtaloa ja päädyimme lasiin. Teemme niin paljon mustikka-smoothie-juttuja, että olisi ollut todella suuri riski jättää suojaamatta. Toinen vaihtoehto on Nano-tekniikka (aine) mutta se ei olisi poistanut ongelmaa, jos jotain värjäävää ainetta menee pikkupikku koloihin seinässä. Muuten saa olla juuriharjan kanssa pesemässä. Sen pesun olisi tosin tuo seinä varmaan kestänytkin - ei vaikuta huokoselta, johtuu varmaan siitä, että se on tarkoitettu julkisivun pinnoitteeksi oikeasti ja siinä ihan vähän sellainen kalvomainen pinta kuitenkin vaikkakin rouhea.

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! Tuo lasi siihen välitilaan on varmasti hyvä ratkaisu.

   Poista

Saa kommentoida, kiitos! :)