tiistai 18. kesäkuuta 2013

Home: Designbetonilattia

Nyt se on täällä! Designbetonilattia nimittäin!

No okei, on se ollut jo 2 viikkoa mutta mitäs pienistä. 


Laitan nyt tähän hieman työvaiheita...!

Ensin laitettiin hiottiin lattia primeroitiin ohjeen mukaan ja asennettiin mukavuuslattialämpö (devimatt), jotta lattia on kiva myös talvella ...sitten pohjaplaano (Weber 4350), joka tasoitti pohjan!Annettiin kuivua, pohjana oli vanha betonilaatta/valu koska talomme ei ole uudiskohde. 

Pohjaplaano, märkänä

Pohjaplaano, kuiva
Vasta nyt rempan loppuvaiheessa designbetonilattia (Weber 4650), värit keittiö/keskikerros G40 ja alakerta/ takkahuone G80. Värit tästä linkistä ! Meillä siis harmaa ja grafiitin musta.

Takkahuone
Keskikerros
Ensimmäinen designbetonilattian pinta keittiössä muuttui jotenkin väriltään ja lattiafirman mielestä se oli liian kirjava ja erivärinen kuin piti. Hiontaa kokeiltiin mutta se ei auttanut, joten pintaan vedettiin vielä 2mm kerros samaa massaa. 4650 Ja sitten se vahattiin. 

Emme olleet paikalla vahauksessa, olimme lomalla ja töissä. Siitä vaiheesta ei ole siis kuvia mutta lopputuloksesta sitten sitäkin enemmän. Ihanaa kun ei itse tarvinnut tehdä. Hieman täytyy kyllä paikkamaalata vielä mutta siinä mulle hyvää hommaa kun mies kasaa keittiötä.


6 kommenttia:

  1. Upea lattia! Ja tuo sävy näyttää ainakin kuvien perusteella oikein onnistuneelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä, sävyä vaihdettiin muutamaan otteeseen mutta mies (livenä mallin nähtyään) päätyi tähän! :)

      Poista

Saa kommentoida, kiitos! :)