tiistai 5. maaliskuuta 2013

Health: Epätasapainossa

Pic from: now & then
Huh huh... Viikonlopun töistä ei olla todellakaan toivuttu! Olin siis säälittävät kaksi päivää töissä. Ensimmäisenä yönä nukuin 4 h tuntia ja siihen perään tiukkaa työntekoa seuraavat 8 tuntia, jonka jälkeen kävin haukkaamassa raitista ilmaa ulkona puolen tunnin kävelyn jälkeen. Toinen päivä meni ihan ok mutta loppupäivästä sykkeet pompsahtivat yht'äkkiä pilviin ja meinasin pyörtyä.

En tiedä missä mättää. Yksi vaihtoehto on työpaikan huono sisäilma, toinen kilpirauhasen lääkityksen korkea annos tai lisämunuaisongelma. Tällä viikolla on tosin ollut myös rintakipuja, jotka kyllä toistaiseksi lasken lihaspistoksiksi. Hitaasti kävellessä syke on n.120 ja sama myös kenkiä jalkaan laittaessa. Erehdyin kävelemään eilen raput neljänteen kerrokseen ja syke oli 159. Leposykkeet 80-90 lyöntiä minuutissa.

Tämä olo on ollut minulla ennenkin..väsyn hyvin nopeasti jos jotain touhuan ja tänään innostuin kertomaan jotakin asiaa ja tuli taas pyörrytyksen tunne. Onneksi tilanne ei ole yhtä paha kuin viime syksynä mutta onhan tämä saatava nyt selville mistä kaikki johtuu!! 

Ei voi edes haaveilla kuntoilusta tällä hetkellä..pelkkä kävelykin on haaste sinällään.


Lisäravinteita menee lisämunuaisia tukemaan muutamaakin eri sorttia ja suolistosta löytynyt citrobakteeri häädetään Uva-ursi eli sianpuolukka-uutekapseleilla nyt yhden kk ajan. 
Täytynee mennä lähitulevaisuudessa kilpirauhaskokeisiin ja ehkä tehdä uusi sylkitesti tälle keväälle. Harmi, ajattelin että olo jo tästä olisi kääntynyt parempaan kun olen voinut nostaa annostani... Asiat ei olekaan niin yksinkertaisia näiden juttujen kanssa! 

Kauhulla odotan siitepölyaikaa, täytyy varmaan lukittautua sisätiloihin kolmeksi kuukaudeksi! Pakomatka Suomesta tekisi hyvää!! Mutta yritetään nyt ottaa päivä kerrallaan..! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos! :)