torstai 11. joulukuuta 2014

Kaamoksen keskellä...Kyyyylllähän täällä juttua olisi mutta ei aikaa kirjoitella. Vaikka aika tuntuu pysähtyneen ja jokapäivä on samanlaisen harmaa - tuntuu, ettei  aika riitä kaikkeen! Päivittäinen pimeys tuntuu jo naurettavalta :D En jaksa masentua, minua naurattaa...ehkä olen sen verran masokisti, että saatan jopa nauttia tästä pimeydestä. No en ehkä sentään. 

RV 31, ei paha...varpaat näkyy vielä.
Mitäs sit. Täällä maha kasvaa ja alivuokralainen muuttuu kokoajan aktiivisemmaksi. Esimerkiksi nyt tuntuu olevan aamujumppa menossa vaikka salille ollaan vasta kohta lähdössä! :D Tähän saakka huomioitua; tykkää musiikista ja laulamisesta sekä liikunnasta! :) Mikäs siinä sitten ollessa. Vointi on pysynyt hyvänä, lääkitystä olen säätänyt omin päin edelleen ja seurantalabrat pitää huolehtia itse, mitään ei saa pyytämättä. Alle 8 viikkoa siis jäljellä odotusta... Hankintoja ollaan tehty niukasti mutta kyllähän tässä vielä ehtii. iHerbistä olen tilannut erilaisia kosteusvoiteita mahaa varten ja rasvaillutkin melko ahkerasti. Tämä Palmer'sin voide on ehdoton suosikki! 
Kokeilin vähän aikaa sitten Jonnan raakakakku-ohjetta. Päällisen onnistuin jotenkin munaamaan ja se oli jokseenkin kovaa - muuten kuitenkin onnistui aika kivasti ja tyydyttämään suklaanhimoa! 


Ei tässä nyt tällä erää muuta - palailen asiaan sitten kun aurinkokin jos saisin valoisampia kuvia kodista pitkästä aikaa... Moi moiii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos! :)