maanantai 20. toukokuuta 2013

Health: Uusimmat MDD-tulokset

Kaunis auringonlasku...

Terveys-puolella on nyt vähän hiljaisempaa sillä odotellaan jälleen muutoksen tuulia. 
Muutama viikkoa sitten sain uusimmat MDD:n testitulokset, mittailtiin kortisoli - sekä kilpirauhasarvoja.  
Tässä huonolaatuisia kuvia, pahoittelen. 

Vertailupohjaa.. tässä viime marraskuun tulokset kortisolin osalta.

Tässä taas tämän vuoden huhtikuulta.
Kortisoli-arvot ovat kait parantuneet, en ole ihan varma... DHEA-korvaushoito on nyt lopetettu, siitä aiheutui enemmän tosiaan haittaa kuin hyötyä mutta muita lisäravinteita lisämunuaisten tukemiseksi olen kyllä käyttänyt ahkerasti edelleen. 

En osaa sanoa oikein mitään uusimmista kilppari-testeistä mutta jokuhan siellä on kuitenkin päin honkia. Laskeskelin suhdelukuja käänteis-ongelman tiimoilta ja sen mukaan suhdeluku on hieman huonontunut entisestään. Viimeiksi se oli 13,4 ja nyt 10,7. Sen kuuluisi olla vähintään 20... Eli kai tämä minunkin tila määritellään Wilsonin syndroomaksi.

Heinäkuu 2012

Huhtikuu 2013
T3-only lääkkeen saatavuuden kanssa on ollut ongelmia, joten en ole päässyt aloittamaan lääkitystä vielä(kään). Toivotaan, että pian saisin... Koitetaan nyt taas sinnitellä olon kanssa. Uutena vaivana on tullut rytmihäiriöt, joihin heräsin viime yönä. Inhottavaa! 

4 kommenttia:

 1. Olen seuraillut pidempään blogiasi ja erityisesti terveysjutut kiinnostaa. Saanko kuitenkin udella, että eikös nämä kaikki MDD-mittaukset sun muut lääkärikäynnit ole aika kalliita.. että miten ihmeessä pystyt rahoittamaan kaikki nämä?! Itsekin olisin kiinnostunut tutkimuksiin menemään, mutta mitenkään ei talous anna myöten. Ja etenkin kun noita tutkimuksia ja lääkärikäyntejä kertyy todennäköisesti paljon, yksi kerta ei riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ovat erittäin kalliita ja erityisesti terveys-asioissa hinta kauhistuttaa. Osalla kalliit tutkimukset voivat hankaloittaa hoitoa ja huonontaa elämänlaatua merkittävästi. Minulla on onneksi erittäin kattava sairaskulu-vakuutus, jonka vanhempani ovat minulle ottaneet kun olin aivan pieni. Enää en sellaista tosiaankaan saisi. Se korvaa osan tutkimuksista, jotta voin jatkaa tutkimustyötä omien terveyshuolien kanssa ja ehkä saada sitten joskus entisen elämäni takaisin. Olen lakannut laskemasta kustannuksia...entisessä blogissa taisin joskus kirjoittaakin siitä kuinka paljon rahaa on palanut kaikenlaisiin tutkimuksiin, lääkkeisiin ja hoitoihin!

   Se on totta, että lääkäri/-hoitokäyntejä kertyy helposti koska yhdellä kertaa harvoin ratkeaa mikään pitkäaikaisempi ongelma. On tietysti monta muutakin lähes ilmaista keinoa parantaa omaa oloaan, täytyy ensin jaksaa tutkia! :) Labrat saattaa olla tietysti aika suuntaa-antavaa osassa ongelmista.

   Poista

Saa kommentoida, kiitos! :)