sunnuntai 11. toukokuuta 2014

I'm back!



Hyvää kevättä kaikille! 
Tuli pieni breikki koko blogitouhusta kun ei ole meinannut löytyä aikaa. 

Kevättä ollaan jo otettu vastaan pääsiäisenä mökillä. Ennätysaikainen mökkikauden aloitus tänä vuonna... Ennätyksistä puheenollen - myös siitepölyt ovat jälleen kiusanneet sillä kaikki tuntuu kukkivan juuri samaan aikaan! No ehkä pahin alkaa kohta olla jo takanapäin. Toivotaan niin, täällä ollaan nimittäin aika todella tukossa! 

Liikaa tiskiä, liian vähän nukuttuja öitä, pirtelöitä ja pinkkiä.

Arki rullaa ja työpaikkaakin on tullut vaihdettua. Onneksi tätä nykyä työtahtikin on rauhallisempi eikä töissä tarvitse repiä itseään rikki (normaalien ihmisten) työtahdilla vaan voi toipua ihan arjessakin eikä sairaslomalla. 
Liikuntaakin olen päässyt harrastamaan - jee! Yöt eivät oikein meinaa sujua...liian monta nukkumatonta yötä takana viimeisen puolen vuoden ajalta... Toivotaan siihenkin muutosta. Rauhallisesti pitää kyllä ottaa muuten tasapano järkkyy. Nuoralla tanssia, sanon minä! 

Pihatöitäkin ollaan aloiteltu, pihamuuria on uusittu ja korjailtu. Vielä tulossa pihakivet ja niiden asennus. Sisällä puuttuu parit listat, saunan kasaus ja päätös siitä tehdäänkö analyysi sisäilmasta. Muuten täällä on remontit tällä erää tehty. Minulle jää vähän puutarhatöitä mutta odotetaan ensin, että pahin siitepölyaika menee ohitse. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos! :)