tiistai 6. tammikuuta 2015

Baby Essentials.

Niin, ne vaunut... ynnä muut.

(...tässä on nyt tätä spekulointia, tosin ei kovin teknistä - vain mieltymyksiin perustuvaa!)
Emme ole vieläkään hankkineet vaunuja :D Olenko poikkeuksellinen vai vain tyhmä? Tuskastuin vaunuviidakossa jo ennen viikkoa 20 kun mietin pääni puhki millaiset vaunujen tulisi olla. Mietin hintaa, tarvittavia ominaisuuksia, käytännöllisyyttä ja yritin kuvitella miten ja missä niitä sitten käytetään. Ei minulla ollut harmaintakaan hajua muusta kuin siitä mitä EN HALUA. Sekin lähinnä ulkonäön puolesta. Luin paljon arvosteluja Bugaboo Bufffaloista ja kolusin kaikki blogit läpi, joissa oli vaunuvertailuja. Tässä ei nyt vertailuista voi puhua niinkään... 


Olen pantannut vaunujen hankintaa kahdesta syystä; 1. Tuntuu, että onhan tässä aikaa...not. 2. Hinta ällöttää! Alusta saakka olen kuitenkin ollut varma, että valintani kallistuu Bugaboo Buffaloon. Huokeammalla jos haluaa päästä, valitsisin Brion 'Smile' - mallin. Kaikista uusin Brion 'Go' ei houkuttanut minua kaikkine iskunvaimentimineen. Makunsa kullakin. Ihmettelin mm. myös ettei (kauniin) harmaita vaunuja ole oikein tällä hetkellä markkinoilla. Mikä sääli. Tai ainekaan en löytänyt sellaisia etsimällä... 'Go Next' - vaunuissa löytyi mutta en pitänyt tosiaan mallista. 

Kyllä testailujen jälkeen ajattelen, tämän Bugaboo Buffalon olevan 'the one'. Yhdistelmävaunut siis kyseessä ja näppärä käyttö yllätti jopa oman isäni kun hänen kanssaan kävin vaunukaupassa ohimennen. Mietin värinä jo 'armeijanvihreää' mutta päälisiä voin sitten vaihtaa jos niikseen tulee. Autokaukalossakin olisin toivonut vaaleaa/vaaleanharmaata väriä mutta sitä ei ollut saatavavilla juuri. Autoon tulee sitten turvakaukalo ja 'tellinki' kaukalolle. 
Eräs tärkeä vaunuihin liittyvä asia on lämpöpussukka, vai miksikä ne äiti-ihmiset sellaista nimittävät. Olen iskenyt silmäni Joutsenen untuvapussiin. Elodie Detailssilla on myös kauniita - laatua en ole päässyt hypistelemään... Bugaboolla on myös tuollainen wool-lämpöpatja vaunuihin. Voihan vaunuihin laittaa myös lampaantaljan...Elodie Details - pussukat 

Helmikuussa Bugaboolle tulee uusi malli Buffalosta, Bugaboo Buffalo Escape 2015. Se miellyttää myös... Siinäpä sitä vihreää siis sekä nahka-yksityiskohtia, joita jään perusmallissa kaipaamaan. Rungon täytyisi olla kuitenkin musta, mielestäni ;) 


Linkki
Yritän edelleen muistella ystävieni ohjeita, että vaunut pitää olla sellaiset joiden kanssa tekee mieli lähteä lenkille eikä tarvitse tapella toimintojen kanssa. Sitä noudatetaan sitten... 

Varmasti on kaikenlaista muutakin tärkeää härpäkettä, joita minulla vielä puuttuu mutta kunhan saamme kaukalolla tuotua nyytin jossain vaiheessa kotiin, olemme tyytyväisiä. Katsotaan sitten helmikuun puolella mitä pakkaset mahtavat olla. Kai pulkka ajaa saman asian kuin vaunut ;) ?

4 kommenttia:

 1. Täällä ollaan kanssa pähkäilty kaiken maailman vauvatarvike hankintojen kanssa. Esikoista odotellaan saapuvaksi tammikuun lopulla. Vaikeaa se on tietää mikä on tarpeellista ja mikä aivan turhaa. Me jahkailimme Puffaloiden ja Emmaljungan Super Vikingien välillä, lopulta päädyimme jälkimmäisiin.
  t: Viivu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa... Minulla oli myös kolmantena vaihtoehtona Super Vikigit, ne vaikuttivat käteviltä kun kävin kokeilemassa! Onnea loppumetreille, samaa tahtia mennään - meidän pulla olisi valmis Helmikuun ensimmäisellä viikolla!

   Poista
 2. Kiitos, onnea tosiaan tarvitaan ja sitä toivotan myös sinulle. Tuleva synnytys jännittää ja pelottaa ja sitä kautta myös varjostaa tätä loppuajan odotusta. Koko ajan pitäisi olla keksimässä jotakin puuhaa ettei kerkiäisi ajatella asiaa. Samaa tahtia tosiaan mennään. Ja onkin kiva seurata sinun vauvapostauksiasi. Kohta meillä on omat pikku nyytit kainaloissamme :).
  T:Viivu

  VastaaPoista

Saa kommentoida, kiitos! :)