keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Blogi nukahtaa...


Ei tule mittään...

En yksinkertaisesti saa aikaiseksi mitään blogin kanssa, joten kai on aika myöntää "tappio" ja laittaa blogi nyt virallisesti unille. 

Päivät täyttyvät tällä hetkellä niin voimakkaasti laulelusta, leikeistä, soseiden vääntämisestä - myös toisenlaista vääntämistä ;) ja siitä johtuvaa vaipanvaihtoa riittää edelleen :) Olen edelleen sellaisissa hormoonihuuruissa ihastellessani pientä kehittyvää tyttölastamme, että en meinaa muistaa muun maailman olemassaoloa. Tai ainenkaan blogimaailmaa! Instagramia päivittelen kuitenkin satunnaisesti ja useammin!



Vauvan kanssa arki on yllättänyt... hyvästi lämmin ruoka - tai ruoka ylipäänsä, hyvästi uusimmat tv-ohjelmat, hyvästi aika, jolloin saan tehdä mitä huvittaa. Odotellaan sitä aikaa kun taas voi ajatella hieman myös itseään eikä vauva ole aina se ensimmäinen prioriteetti. Hmm. Vaikka nyt kun sen tuohon kirjoitin - ymmärrän, että sitä päivää tuskin on tulossa :D Vauva. Lapsi. Teini. Aikuinen lapsi ... Joka päivä rakastan tätä pientä tyttöä enemmän ja joka ilta ajattelen kiitollisena sitä, kuinka ihana
Hän onkaan ja mitä hauskaa on päivän aikana hassuteltu. Ihmeellistä!

On se...
Kokonaisvaltaista...
Äitiys ja vanhemmuus.


2 kommenttia:

Saa kommentoida, kiitos! :)