sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Suklaa-Hasselpähkinä Kakku (Raw)

Teki mieli kakkua. Ja suklaata. Syntyi extempore-kakku! 





Pohja:

Cashew-pähkinöitä
Kookoshiutaleita
(2 taatelia) 
Suolaa
2 rkl Kookosöljyä sulatettuna

Täyte:

1 prkl Luomu Kookosmaitoa (SantaMaria)
3 rkl psylliymiä (Cocovi)
n.100g Tummaa 70% Suklaata (Lindt) maidoton
1 dl Kaakaovoita sulatettuna
(Hunajaa jos tarvitsee)
(1 rkl Sitruunanmehua raikastamaan jos siltä tuntuu)

Päälle:

Paahdettuja hasselpähkinöitä


Käytin pikku-kakkuvuokaa, halkaisija 18 cm
Käytin tekemisessä sellaista mini-monitoimikonetta, nää menee varmaan sekaisin myös tehosekoittimella.

Toivottavasti onnistuu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos! :)